ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ
НА НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ 
Г-ЖА ЯНА ВАНГЕЛОВА
 
ДО СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ 
НА АКРЕДИТИРАНИТЕ ВИСШИ УЧИЛИЩА В РЕПУЛИКА БЪЛГАРИЯ
 
Уважаема госпожо Вангелова,
Скъпи студенти,
На 8 декември празнуваме младостта, непримиримия и търсещ талант на всеки, който се е докоснал до величието на академичното съзидание.
Днес е ден на веселие, радост, оптимизъм и вяра в бъдещето!
Ден на Вяра в самите Вас!
Поздравявам Ви и Ви пожелавам уверено и смело да следвате мечтите си! Да проявявате воля и търпение, да изпитва-те удовлетворение от своя труд, да постигнете успешна реализация и да допринасяте за по-доброто развитие на страната ни!
Нямате време, ако искате да бъдете най-добрите, най-успешните, най-щастливите. Нямате време да градите бъдещето си утре. Имате време точно днес и точно сега да реализирате мечтите си. Сега е Вашето време и Вашето утре.
Вземете най-доброто от годините Ви в академичната общност! Откраднете от уменията и знанията на своите преподаватели! Не се страхувайте да бъдете себе си! И учете! Учете всеки ден и всяка минута! Защото животът извън стените на алма матер няма да Ви прости незнанието. Не си позволявайте да губите младостта си в чакане на бъдещи велики дела! Започнете Вашето велико дело сега! Не се страхувайте от грешки и провали! Те ще бъдат най-ценният Ви капитал.
 
И помнете - успехът на всеки от Вас ще направи успешно цялото ни общество и ще донесе на всички ни просперитет, сигурност и стабилност.

Позволете ми от името на Комисията по образованието и науката и лично от свое име да пожелая на всички Вас здраве, неуморен дух и амбиция!
София, 8 декември 2017 г.

Милена Дамянова
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ПО ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
в 44-то НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
 
Оценете
(0 гласа)
Прочетена 1164 пъти
Етикети

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…