В периода 26-28 ноември 2018 година Зам.-председателят на НПСС - Даниел Парушев, и Главният секретар на НПСС - Станислава Чолова, посетиха Европейския парламент в Брюксел, Белгия.

Те бяха част и от представителните групи на двата университета, които представляват - Университет за национално и световно стопанство и Университет по библиотекознание и информационни технологии.

Заедно с младите си колеги студенти, докторанти, учени и преподаватели, те проведоха дискусионни срещи и обсъдиха теми, касаещи Европейския парламент, структурата на Европейския съюз и възможните за младите студентски и стажантски програми, които предлага парламента.

В рамките на тридневното посещение бяха проведени културни и образователни програми, които да обогатят познанията на младите им колеги.

Оценете
(0 гласа)
Прочетена 500 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…