По инициатива на Вицепрезидента на Република България г-жа Илияна Йотова се организира Студентска лаборатория, която ще бъдат обсъдени резултатите и перспективите след първото българско председателство на Съвета на ЕС. Целта на дискусията е да предложи алтернативни гледни точки за постигнатото, да посочи слабостите, да отговори на въпроса „Какво ни предстои след шестте месеца начело на ЕС?".

Вашите мнения – на млади хора, бъдещи професионалисти, анализатори и изследователи на политическите процеси, са изключително важни за нас. Убедени сме, че е необходимо да се чуе гласът на младите и тяхната визия за Българското европредседателство. Вярваме, че ще допринесете за обективния анализ на събитията, белязали важните за България шест месеца. Убедени сме, че инерцията от домакинството следва да се използва като полезна политическа енергия и до края на Триото под флага на Австрийското председателство, а и в наш национален интерес.

Дискусията ще се проведе на 28 юни 2018 г. (четвъртък), от 13.00 часа до 15.00 часа в Националния студентския дом, пл. „Народно събрание" № 10.

Ще се радваме да се включите в дискусията.

Оценете
(1 глас)
Прочетена 558 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…