На 26 април 2018 година се проведе Националният кръг на XIХ-то издание на Конференцията за студентско научно творчество в БСУ. Екипите се състезаваха в направления : Право и политика; Администрация и управление; Финанси и счетоводна отчетност; Маркетинг и мениджмънт; Международни икономически отношения; Обществени комуникации (Връзки с обществеността и журналистика); Психология; Педагогика и социални дейности; Техники и технологии; Информатика; Възобновяеми енергийни източници.

Конференцията се откри от зам.-ректора на БСУ проф. д-р Милен Балтов. Представиха се над 50 теми от екипи на осем висши училища от България и Азия. Новост в тазгодишното издание беше участието на изявени ученици от гимназиалния курс, класирани след първия кръг в БСУ на 12 април. Освен домакините от Бургаски свободен университет, най-много теми се представиха от екипите на Висшето строително училище "Любен Каравелов" - София, Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" Русенския университет "Ангел Кънчев" и Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Теми представиха и докторанти от БСУ, от Университета на Катманду, Непал, от Университета Вагараджал, Индия, от Стопанска академия "Д. А. Ценов" – Свищов и от Института по невробиология.

Победителите бяха наградени от ректора на БСУ проф. д.п.н. Галя Христозова, а специалните номинации на Студентския съвет при БСУ бяха подкрепени от Националното представителство на студентските съвети в Република България. Ръководството на БСУ честити на всички победители, участници и ръководителите им!

Класиране в Националния кръг на Конференцията за студентско научно творчество в БСУ, 26 април 2018 г.

Оценете
(0 гласа)
Прочетена 743 пъти

За нас

Ние сме екип от млади ентусиасти, които работим за селектиране на младежките и студентски новини на едно място.

Може да се свържете с нас като ни изпратите запитване на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Recent comments

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…